Project

General

Profile

Defect #1140

RoutingError tablesort.js

Added by cforce cforce over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
終了(Closed)
Priority:
今すぐ(Immediate)
Assignee:
Target version:
Start date:
12/07/2012
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:

Description

There is an error in console when editing wiki page in redmin 2.1.4.

This js fact does not exist, but there is one with similar name: jquery.tablesorter.js

Pleae fix!

ActionController::RoutingError (No route matches [GET] "/plugin_assets/redmine_wiki_extensions/javascripts/tablesort.js"):
actionpack (3.2.8) lib/action_dispatch/middleware/debug_exceptions.rb:21:in `call'
actionpack (3.2.8) lib/action_dispatch/middleware/show_exceptions.rb:56:in `call'
railties (3.2.8) lib/rails/rack/logger.rb:26:in `call_app'
railties (3.2.8) lib/rails/rack/logger.rb:16:in `call'
actionpack (3.2.8) lib/action_dispatch/middleware/request_id.rb:22:in `call'
rack (1.4.1) lib/rack/methodoverride.rb:21:in `call'
rack (1.4.1) lib/rack/runtime.rb:17:in `call'
activesupport (3.2.8) lib/active_support/cache/strategy/local_cache.rb:72:in `call'
rack (1.4.1) lib/rack/lock.rb:15:in `call'
actionpack (3.2.8) lib/action_dispatch/middleware/static.rb:62:in `call'
rack-cache (1.2) lib/rack/cache/context.rb:136:in `forward'
rack-cache (1.2) lib/rack/cache/context.rb:245:in `fetch'
rack-cache (1.2) lib/rack/cache/context.rb:185:in `lookup'
rack-cache (1.2) lib/rack/cache/context.rb:66:in `call!'
rack-cache (1.2) lib/rack/cache/context.rb:51:in `call'
railties (3.2.8) lib/rails/engine.rb:479:in `call'
railties (3.2.8) lib/rails/application.rb:223:in `call'
rack (1.4.1) lib/rack/content_length.rb:14:in `call'
railties (3.2.8) lib/rails/rack/log_tailer.rb:17:in `call'
rack (1.4.1) lib/rack/handler/webrick.rb:59:in `service'
/home/sidfunktion/.rvm/rubies/jruby-1.7.0/lib/ruby/1.9/webrick/httpserver.rb:138:in `service'
/home/sidfunktion/.rvm/rubies/jruby-1.7.0/lib/ruby/1.9/webrick/httpserver.rb:94:in `run'
/home/sidfunktion/.rvm/rubies/jruby-1.7.0/lib/ruby/1.9/webrick/server.rb:191:in `start_thread'

#1

Updated by Haru Iida over 7 years ago

I think your redmine/public/plugin_assets directory doesn't have permission for writing. Check it.

or copy plugins/redmine_wiki_extensions/assets to public/plugin_assets/redmine_wiki_extensions manually.

#2

Updated by Haru Iida over 7 years ago

Sorry, I was wrong. It's a bug.

#3

Updated by Haru Iida over 7 years ago

  • Status changed from 新規(New) to 解決(Resolved)
  • % Done changed from 0 to 100

更新履歴 commit:8508857c5cfb で適用されました。

#4

Updated by Haru Iida over 7 years ago

  • Assignee set to Haru Iida
  • Target version set to 0.6.1
#5

Updated by Haru Iida over 7 years ago

  • Status changed from 解決(Resolved) to 終了(Closed)

Also available in: Atom PDF